Имам много неща, които бих искал да кажа на премиера

...
 Имам много неща, които бих искал да кажа на премиера
Коментари Харесай

Шефът на младежкото ДПС с въпрос към Борисов

 

Имам доста неща, които бих желал да кажа на премиера Борисов. Това съобщи в първото си изявление новоизбраният началник на младежкото Движение за права и свободи Сезгин Мехмед по Канал 3 в отговор на въпроса на Илиана Беновска какво би попитал министър-председателя. „ И въпреки всичко: главния ми въпрос би бил – Г-н Борисов, за какво пропуснахте времето, в което можехте да извършите по-доброто ни бъдеще “, сподели Мехмед.

Той съобщи, че триумфът на новата му позиция ще зависи от това дали младежите ще съумеят да създадат обединяването, което в този момент е дефицитно в обществото. Мехмед сподели още, че е приел новата позиция, тъй като би трябвало да се свърши избрана работа, а не тъй като не е могъл до момента да осъществя концепциите си. В фамилията на Движение за права и свободи всяка концепция може да бъде осъществена, без значение от кого се дава, съобщи новоизбраният началник на младежката организация.

Той описа, че политическият му път е тръгнал още от първи клас, когато настоял пред учителя си стихотворението „ Аз съм българче “ да се учи наизуст от всеки български жител, без значение от етноса.

Разкри по какъв начин през цялия си живот до момента се е борил, нямал е право да бъде слаб, тъй като е знаел, че в противоположен случай ще го смачкат. Видял онлайн за първи път водача на Движение за права и свободи Ахмед Доган на семинар в „ Бояна “. Запознал се с него обаче едвам две години по-късно – на новогодишното празненство на партията. „ Бях учуден, когато му подадох ръка и си споделих името, а той ми отговори: Аз те познавам, беше на семинара в „ Бояна “, само че закъсня “, сподели Мехмед.

На въпроса какво би му споделил в този момент, отговори: „ Г-н Доган ние, младите, ще създадем по този начин, че са продължим делото ви “.

Беновска го попита дали има упоритостите да става ръководител на Движение за права и свободи, само че Мехмед сподели, че Мустафа Карадайъ се оправя чудесно и Движение за права и свободи няма потребност от различен ръководител. Когато журналистката сподели, че приказва хипотетично и не на съществено, Мехмед отговори, че смешка с тези работи в никакъв случай не прави.

Ние, младите, сме част от бъдещето, от нас зависи какво ще бъде то, приключи присъединяване си водачът на младежкото Движение за права и свободи.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР